BOOKLAUNCH AMSTERDAM
Te Hotel De Goudfazant vanaf 16u
Programma
16:00 Ontvangst en Welkomstdrankje
Gasten worden verwelkomd met enkele cocktails door Tibo
- Wim's Negroni
- Picon Vin Blanc
- Gueze 3 fonteinen
16:30 Openingswoord
Presentatie door bvb; Samuel Levi (of Gianni?) : Een korte introductie van de avond
Introductie Wim Ballieu Over zijn inspiratie achter "Ballenboek"
16:45 Interactieve Kookdemonstratie & workshops
- **Live Koken met Wim:** Wim Ballieu geeft een demonstratie van enkele signatuurrecepten uit zijn boek.
- **Publieksparticipatie:** Gasten krijgen de kans om mee te doen, vragen te stellen en tips & tricks te leren.
19:00 – 21:00 uur: Exclusief maar casual Diner
- **Viergangenmenu:** Een speciaal samengesteld menu geïnspireerd op recepten uit het boek.
- **Wijnarrangement:** Bijpassende wijnen, guezes & ambachtelijke bieren bij elke gang.
- **Introductie van Gangen:** Korte toelichting bij elke gang door Wim
**Extra Elementen Tijdens de Avond:**
- **Goodiebags:**
- Een gesigneerd exemplaar van het boek.
- Exclusieve receptenkaarten.
- Culinaire gadgets of ingrediënten om thuis aan de slag te gaan.
- **Verrassingsmoment:**
- Lancering van de video met bn'ers reeks