BOOKLAUNCH AMSTERDAM

Te Hotel De Goudfazant vanaf 16u

Programma

16:00  Ontvangst en Welkomstdrankje


 Gasten worden verwelkomd met enkele cocktails door Tibo

  • Wim's Negroni
  • Picon Vin Blanc
  • Gueze 3 fonteinen



16:30   Openingswoord


Presentatie door bvb; Samuel Levi (of Gianni?) :  Een korte introductie van de avond


Introductie Wim Ballieu Over zijn inspiratie achter "Ballenboek"



16:45  Interactieve Kookdemonstratie & workshops


- **Live Koken met Wim:** Wim Ballieu geeft een demonstratie van enkele signatuurrecepten uit zijn boek.

- **Publieksparticipatie:** Gasten krijgen de kans om mee te doen, vragen te stellen en tips & tricks te leren.



19:00 – 21:00 uur: Exclusief maar casual Diner


- **Viergangenmenu:** Een speciaal samengesteld menu geïnspireerd op recepten uit het boek.





- **Wijnarrangement:** Bijpassende wijnen, guezes &  ambachtelijke bieren bij elke gang.


- **Introductie van Gangen:** Korte toelichting bij elke gang door Wim




**Extra Elementen Tijdens de Avond:**


- **Goodiebags:**

 - Een gesigneerd exemplaar van het boek.

 - Exclusieve receptenkaarten.

 - Culinaire gadgets of ingrediënten om thuis aan de slag te gaan.


- **Verrassingsmoment:**

 - Lancering van de video met bn'ers reeks